top of page
IMG_5187.jpg

HELENA ROELANTS

Vakdierenarts

Helena Roelants studeerde in 2004 met onderscheiding af aan de Universiteit Gent als dierenarts in de optie paard, keuze kleine huisdieren. Meteen na haar studies stapte ze bij haar moeder in de praktijk.

Omdat een diploma geen eindpunt is en diergeneeskunde net zoals de geneeskunde zeer snel evolueert, volgde ze tal van bijscholingen. In 2011 vatte ze de driejarige voortgezette opleiding “vakdierenarts kleine huisdieren” aan. Wekelijks ging ze hiervoor weer een dagje op de schoolbanken zitten. Na heel veel studeren, examens, verslagen, stages op de universitaire dierenkliniek in Merelbeke en congressen in binnen-en buitenland, mocht ze zich in juli 2014 “Vakdierenarts Kleine Huisdieren” noemen. Ze is best trots op deze titel, die erkend wordt door de Orde der Dierenartsen.

In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met haar paarden Bo, Oswin en Lola, en natuurlijk ook met haar stoere Frenchies Rik en Roos.

CAROLE DORNY

Dierenarts

In 2019 studeerde Carole Dorny met onderscheiding af als dierenarts in de optie paard. Tijdens haar opleiding volgde ze heel wat stages, zowel in binnen- als buitenland. Enkele maanden na haar studie is ze bij Dierenartsenpraktijk Den Boom begonnen. Hier leert ze enorm veel bij over kleine huisdieren en kijkt ze er naar uit om al jullie dieren met veel enthousiasme te verzorgen.

In september 2021 is ze gestart met de tweejarige opleiding ‘Vakdierenarts Kleine Huisdieren’.


In haar vrije tijd spendeert ze veel tijd aan haar hond, haar paard en haar twee katten. Verder geniet ze heel hard van tijd met vrienden en familie.

Carole.jpg
IMG_7922.jpg

INGRID SCHUEREMANS

Doctor in de Diergeneeskunde

In 1976 studeerde Ingrid Schueremans af als dierenarts aan de Universiteit Gent. In datzelfde jaar richtte ze de praktijk op, die in 1980 naar de huidige locatie verhuisde. Al snel legde ze zich uitsluitend toe op de kleine huisdieren (honden, katten, konijnen, kleine knaagdieren...).


Bijzondere interessegebieden zijn algemene diergeneeskunde, chirurgie en gebitsverzorging. Ze volgt hiervoor regelmatig cursussen in binnen- en buitenland.

Buiten haar beroep houdt ze zich bezig met lezen, geschiedenis, klassieke muziek, opera, film en zwemmen.In 2004 verwelkomde ze haar dochter Helena in de praktijk en ze bouwden deze samen uit tot een plek waar onderling overleg maar ook uitleg voor beestje en baasje heel belangrijk zijn. 

Dierenartsen: Ontmoet het team

CONTACT

Antwerpsestraat 96
2850 Boom

03 888 70 54

0491 22 22 93

  • Facebook
  • Google Places
Dierenartsen: Contact
bottom of page